Veelgestelde vragen

U kunt hier eerder gestelde vragen terugvinden, is uw vraag nog steeds onbeantwoord? Neem gerust contact op met MKB Persbericht.Wat kost het plaatsen van een persbericht?

Een persbericht plaatsen is gratis, mits er niet wordt gekozen voor een of meerdere van de betaalde opties.Wat kost het vermelden van een website in een persbericht?

Het vermelden van een website in een persbericht is gratis.Hoeveel websites mogen er maximaal vermeld worden per persbericht?

Er mogen maximaal 3 websites vermeld worden in een persbericht op MKB Persbericht.Wat is een Premium persbericht?

Een Premium persbericht krijgt een extra categorie op MKB Persbericht en extra aandacht op de hoofdpagina. Hier bevinden zich journalisten, diverse media en lezers die een persbericht graag delen en lezen. Het plaatsen van een Premium persbericht kost eenmalig €29,00 exclusief BTW per persbericht.Kan ik een uniek artikel insturen ter plaatsing op MKB Persbericht?

Wanneer u een uniek artikel wilt plaatsen op MKB Persbericht dan kan dit. Het artikel dient uniek te zijn en mag maximaal 2 vermelde websites bevatten. U kunt via deze link een artikel insturen.